Bestuurslid vanuit VZA gezocht

De VZA is op zoek naar een bestuurslid voor SANA. Sijtze Blaauw heeft te kennen gegeven zijn functie bij SANA te willen neerleggen omdat deze niet meer te combineren is met zijn andere activiteiten.

SANA is een stichting die bestuurd wordt door cao partijen. Het belang van actueel geschoold personeel en goed functionerende apotheekteams staat bovenaan. SANA is bekend door het SANA keurmerk voor nascholing dat werkgevers en werknemers houvast biedt bij het kiezen van nascholing. Nascholing met inhoudelijke onjuistheden (het meest voorkomende afkeurpunt), hoort niet thuis in onze branche.

SANA hanteert een hoge kwaliteitsstandaard en is verbeteringsgericht. SANA werkt volledig onafhankelijk van aanbieders en heeft een transparante werkwijze. Het bestuur is o.a. verantwoordelijk voor de aanstelling van de leden van de beoordelingscommissie, het behandelen van bezwaren en voor de Keurmerkregeling. Het bestuur vergadert 4 tot 6 keer per jaar in Nieuwegein. Er is een vergoedingsregeling.

Wil je meer weten over SANA, dan kun je contact opnemen met Marjolein Veldhuizen of één van de bestuursleden.

Ben je lid van VZA en heb je interesse in het SANA bestuur, dan kun je je als kandidaat melden bij de VZA. Voor de website van de VZA klik je op het VZA logo onderaan deze pagina.