Online klantendag op 8 oktober

Na de enthousiaste reacties vorig jaar, organiseren we dit jaar weer een klantendag. Deze keer volledig online.

Het thema van de middag is "Het nieuwe leren" waarbij we tips aanreiken voor het omzetten van fysieke bijeenkomsten naar online bijeenkomsten. Er is ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen over geschikte werkvormen online.

Je krijgt een beeld van de didactische (on)mogelijkheden en ervaart er zelf een paar. 

Een onderdeel van het programma wordt verzorgd door onderwijskundige Letty Annijas, docent en adviseur onderwijskwaliteit aan de Hogeschool Rotterdam en voorzitter van de SANA beoordelingscommissie. Zij gaat haar ervaring met online onderwijs met jullie delen en erover in gesprek.

Daarnaast is er een online workshop over de mogelijkheden van Zoom, verzorgd door Ellik Bargai van You Facilitate. You facilitate is vanaf half maart actief met het delen van hun kennis over Zoom door gratis rondleidingen te geven. Daarnaast faciliteren zij (grote) online bijeenkomsten.

De middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Deelname staat open voor medewerkers van scholingsaanbieders die een SANA keurmerk hebben of hadden, maar ook voor trainers die geaccrediteerde nascholing uitvoeren. Heb je interesse maar twijfel je of de bijeenkomst geschikt voor je is, neem dan even contact met ons op.

Donderdagmiddag 8 oktober van 15.00 - 17.30 uur, in Zoom, vanaf jouw eigen online werkplek.

Aanmelden via info@sanaweb.nl