SANA zoekt een beoordelaar

Wegens het aankomende vertrek van één van onze beoordelaars is SANA op zoek naar een apothekersassistent (of farmaceutisch consulent), als lid van onze beoordelingscommissie.

De SANA beoordelingscommissie is een onafhankelijke commissie van deskundigen die de kwaliteit van nascholing toetst aan de SANA Keurmerkregeling. De commissie bestaat momenteel uit 3 apothekers, 1 farmaceutisch consulent, 1 apothekersassistent, 2 onderwijskundigen en een HRM-deskundige.

Wegens het aankomende vertrek van één van onze beoordelaars is SANA op zoek naar een apothekersassistent (of farmaceutisch consulent) als lid van de SANA beoordelingscommissie.

Lid van de Beoordelingscommissie (M/V)

Het betreft een nevenfunctie die je naast je werk in de apotheek kunt uitvoeren. Je beoordeelt of de nascholing aan de SANA criteria voldoet. De beoordeling verwerk je in PE-online. Samen met twee andere beoordelaars overleg je over het wel/niet toekennen van het SANA keurmerk. Vergaderen doen we ’s avonds op data die we in een vergaderrooster vastleggen. Afhankelijk van het aantal aanvragen kost het je per maand ongeveer 10 uur. Je kunt de uitgevoerde beoordelingen declareren volgens de SANA vergoedingsregeling.

Profiel:

  • Je bent gediplomeerd apothekersassistent (of farmaceutisch consulent);

  • Je hebt een ruime werkervaring in verschillende (openbare) apotheken en daardoor een ‘helicopterview’ op het werk in de apotheek;

  • Je bent een gedreven professional, gericht op kwaliteitsverbetering;

  • Uiteraard heb je affiniteit met nascholing;

  • Je bent goed op de hoogte van de normen en regelingen in de farmacie;

  • Je kunt een besluit of een advies goed onderbouwen;

  • Je hebt géén structurele relatie met cursusaanbieders in onze branche zodat je onafhankelijk kunt beoordelen.

Informatie over SANA vind je op www.sanaweb.nl. Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Marjolein Veldhuizen, via 030 6054813.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en CV voor 1 oktober 2018 naar m.veldhuizen@sanaweb.nl.