SIR Farmabuddy Ziekte van Parkinson krijgt 1250ste SANA keurmerk

De apotheektraining Farmabuddy Ziekte van Parkinson is een mooie cursus van hoog niveau, waarin veel aandacht is voor communicatie, met elkaar oefenen en intervisie. Hij kreeg daarom terecht een SANA keurmerk. En omdat het het 1250ste keurmerk was, werd het persoonlijk overhandigd aan SIR apotheker Linda Mulder.

Bij het bezoek aan SIR viel het SANA manager Marjolein Veldhuizen op dat het streven naar kwaliteitsverbetering in de apotheek zowel bij SIR Institute for Pharmacy Practice & Policy als bij SANA hoog in het vaandel staat. Niet zo gek dus dat de beoordelingscommissie enthousiast was over deze training. Het werken met een farmabuddy in de apotheek heeft al veel aandacht gekregen. SIR heeft het farmabuddy concept met deze training doorontwikkeld van palliatieve zorg naar patienten met de ziekte van Parkinson. 

De training Farmabuddy ziekte van Parkinson wordt op 3 juni, 2 september en 4 november georganiseerd in de regio Utrecht. Heb je interesse in deze training, dan kun je contact opnemen met SIR.